Bit Sistem

Principalele servicii oferite:

  •  Asigurăm service-ul pentru echipamentele vândute, atât în perioada de garanție, cât și în perioada de post-garanție;
  •  Oferim posibilitatea încheierii de contracte pentru service

Service Copiatoare la sediul tău

  •  În baza unei sesizări, tehnicienii noștri se pot deplasa la sediul tău (on site) pentru rezolvarea defectului apărut. În cazul în care reparația durează mult, sau aceasta nu se poate realiza on site, putem oferi ca și împrumut un alt echipament pentru perioada reparației, fără costuri suplimentare.
  •  Acest serviciu se realizează în baza unei taxe lunare sau pe baza unui tarif orar (intervenții la cerere). Aceste taxe includ doar servicii de bază ce se efectuează la echipamentul cu problemă.

Service Copiatoare la sediul nostru

  •  Taxa pentru service se aplică atunci când echipamentul (copiator, imprimantă, fax, calculator etc) este readus la starea corectă de funcționare în atelierul nostru pentru reparații

Contract de
mentenanță

  •  Acest contract presupune un acord privind costurile de întreținere și mentenanță pentru echipamente noi sau în garanție.

Parteneri

În portofoliul nostru se regăsește o linie de produse clasa A – Rex Rotary.

Rex Rotary este leader global în oferirea de soluții complete pentru procesarea documentelor – echipamente, document management, service și consultanță, fiind pionier în introducerea celor mai noi tehnologii digitale, sisteme multifuncționale, soluții la cheie pentru copiere, tipărire și fax. Rex Rotary este de asemenea, leader în convergența tehnologiilor, prin îndepărtarea barierelor între IT, comunicare și administrarea documentelor.

Împreună cu companiile – surori (Gestetner și Nashuatec) Rex Rotary este prezent în peste 40 de țări și face parte din compania internațională Ricoh Group, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții inovatoare pentru birou.

Întreaga gamă de produse digitale Rex Rotary poarta simbolul Aficio. Acesta este simbolul „Tehnologiei, Inovației și Serviciilor dinamice”, devenit în Europa, simbolul pentru soluții eficiente în biroul funcțional modern.

Simbolul Aficio indică tehnologia avansată, ușurința în utilizare, productivitatea și grija față de mediu și reprezintă atât nivelul înalt al calității produselor, cât și valorile pentru care Nashuatec activează.

Produsele Rex Rotary sunt disponibile clienților în funcție de categoria de produse.