Cine suntem?

O firmă cu capital integral românesc, fondată din pasiunea noastră pentru domeniul tehnic.

Împreună, formăm o echipă dedicată și pasionată, cu aproximativ 20 de ani de experiență în domeniul calculatoarelor, copiatoarelor și a tot ce presupune echipamentele de birou.
La BIT SISTEM găsești o gamă largă de modele, astfel poți opta pentru un produs nou sau unul recondiționat.
Departamentul de vânzări se ocupă atât de vânzările en-detail, cât și de vânzările prin distribuitori în mai multe județe ale țării.

Responsabilitate

Suntem oameni serioși

Creativitate

Suntem pasionați

Calitate

Suntem hotărâți

217

Departamentul de service asigură buna funcționare a echipamentelor livrate la beneficiari, în baza contractelor de service semnate la vânzarea echipamentelor.

Principala preocupare a inginerilor este aceea de a asigura intervenții prompte la sesizările apărute în teren, precum și rezolvarea problemei în totalitate.

Asigurăm, de asemenea, întreaga gamă de consumabile și piese de schimb originale.

Parteneri

În portofoliul nostru se regăsește o linie de produse clasa A – Rex Rotary.

Rex Rotary este leader global în oferirea de soluții complete pentru procesarea documentelor – echipamente, document management, service și consultanță, fiind pionier în introducerea celor mai noi tehnologii digitale, sisteme multifuncționale, soluții la cheie pentru copiere, tipărire și fax. Rex Rotary este de asemenea, leader în convergența tehnologiilor, prin îndepărtarea barierelor între IT, comunicare și administrarea documentelor.

Împreună cu companiile – surori (Gestetner și Nashuatec) Rex Rotary este prezent în peste 40 de țări și face parte din compania internațională Ricoh Group, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții inovatoare pentru birou.

Întreaga gamă de produse digitale Rex Rotary poarta simbolul Aficio. Acesta este simbolul „Tehnologiei, Inovației și Serviciilor dinamice”, devenit în Europa, simbolul pentru soluții eficiente în biroul funcțional modern.

Simbolul Aficio indică tehnologia avansată, ușurința în utilizare, productivitatea și grija față de mediu și reprezintă atât nivelul înalt al calității produselor, cât și valorile pentru care Nashuatec activează.

Produsele Rex Rotary sunt disponibile clienților în funcție de categoria de produse.